شستشوی و نظافت کشتارگاه دام و طیور یک کدام از مهمترین اسکرابر صنعتی عامل ها در محافظت تندرست و بهداشت تولید ها گوشتی میباشد. این عمل به از میان بردن آلودگی ها و میکروب های مو جود در کشتارگاه امداد می نماید و از جابجایی بیماری به آدم دوری می نماید.
شستشوی قسمت های گوناگون کشتارگاه بایستی به طور منظم و با به کارگیری از ماده شوینده مطلوب صورت بپذیرد. ماده شوینده می بایست خواص ضدعفونی کننده داشته باشند و بتوانند آلودگی های میکروبی را کاملا از میان ببرند.
درپی به شستشوی قسمت های گوناگون کشتارگاه میپردازیم.
شستشوی تالار پیش سرد
تالار پیش سرد یکیاز مهمترین قسمت های کشتارگاه میباشد. درین تالار، گوشت های نو کشتار گردیده برای مدتی محافظت میگردند تا دمای آنها به ۴ رتبه سانتیگراد رسد. این فعالیت به خودداری از رویش میکروب ها در گوشت امداد می نماید.
شستشوی تالار پیش سرد بایستی به طور روزمره و با استعمال از ماده های شوینده مطلوب صورت پذیرد. مواد شستشو بایستی خواص ضدعفونی کننده داشته باشند و بتوانند آلودگی های میکروبی را کاملا از در بین ببرند.
شستشوی تالار ذبح
تالار ذبح محلی میباشد که در آن حیوانها کشتار میشوند. این تالار بایستی به طور منظم و با به کار گیری از ماده های شوینده مطلوب شستشو خواهد شد تا آلودگی های میکروبی از فی مابین بروند. نظافت کشتارگاه دام و طیور می بایست به طور روزمره و با به کار گیری از ماده های شوینده مطلوب صورت بپذیرد. ماده شوینده می بایست خواص ضدعفونی کننده داشته باشند و بتوانند آلودگی های میکروبی را تماما از میان ببرند.
شستشوی کشتارگاه دام و طیور
شستشوی تالار پوست کنی
تالار پوست کنی محلی میباشد که در آن پوست حیوانها بیسون صنعت از گوشت غیر وابسته میگردد. نظافت صنعتی کشتارگاه حیوانها بایستی به طور روزمره و با استعمال از مواد شستشو مطلوب صورت بپذیرد. ماده های شوینده بایستی خواص ضدعفونی کننده داشته باشند و بتوانند آلودگی های میکروبی را کاملا از دربین ببرند.
شستشوی و نظافت کشتارگاه دام و طیور یک کدام از مهمترین اسکرابر صنعتی عامل ها در محافظت تندرست و بهداشت تولید ها گوشتی میباشد. این عمل به از میان بردن آلودگی ها و میکروب های مو جود در کشتارگاه امداد می نماید و از جابجایی بیماری به آدم دوری می نماید.
شستشوی قسمت های گوناگون کشتارگاه بایستی به طور منظم و با به کارگیری از ماده شوینده مطلوب صورت بپذیرد. ماده شوینده می بایست خواص ضدعفونی کننده داشته باشند و بتوانند آلودگی های میکروبی را کاملا از میان ببرند.
درپی به شستشوی قسمت های گوناگون کشتارگاه میپردازیم.
شستشوی تالار پیش سرد
تالار پیش سرد یکیاز مهمترین قسمت های کشتارگاه میباشد. درین تالار، گوشت های نو کشتار گردیده برای مدتی محافظت میگردند تا دمای آنها به ۴ رتبه سانتیگراد رسد. این فعالیت به خودداری از رویش میکروب ها در گوشت امداد می نماید.
شستشوی تالار پیش سرد بایستی به طور روزمره و با استعمال از ماده های شوینده مطلوب صورت پذیرد. مواد شستشو بایستی خواص ضدعفونی کننده داشته باشند و بتوانند آلودگی های میکروبی را کاملا از در بین ببرند.
شستشوی تالار ذبح
تالار ذبح محلی میباشد که در آن حیوانها کشتار میشوند. این تالار بایستی به طور منظم و با به کار گیری از ماده های شوینده مطلوب شستشو خواهد شد تا آلودگی های میکروبی از فی مابین بروند. نظافت کشتارگاه دام و طیور می بایست به طور روزمره و با به کار گیری از ماده های شوینده مطلوب صورت بپذیرد. ماده شوینده می بایست خواص ضدعفونی کننده داشته باشند و بتوانند آلودگی های میکروبی را تماما از میان ببرند.
شستشوی کشتارگاه دام و طیور
شستشوی تالار پوست کنی
تالار پوست کنی محلی میباشد که در آن پوست حیوانها بیسون صنعت از گوشت غیر وابسته میگردد. نظافت صنعتی کشتارگاه حیوانها بایستی به طور روزمره و با استعمال از مواد شستشو مطلوب صورت بپذیرد. ماده های شوینده بایستی خواص ضدعفونی کننده داشته باشند و بتوانند آلودگی های میکروبی را کاملا از دربین ببرند.